“De behandeling heeft vandaag al een heel goed effect. Ik kon de trap af zonder dat ik pijn voelde en ook als ik nu staand door mijn knieën buig voel ik geen pijn.” Shanti (43 jaar)

“De behandeling gisteren heeft ontzettend goed geholpen. De uitstraling naar de arm is nu minimaal en de stijfheid in de nek ook. Ontzettend blij mee.” Suzanne (41 jaar)

“Ik ben bij Mara gekomen op aanraden van een vriend. Toen ik bij haar kwam had ik spanningen in verschillende spieren door werkstress. Bij mij had het direct effect en in de dagen erna kwamen de spieren meteen los. De aanpak van Mara is heel professioneel en ze luistert goed naar je klachten. Ik beveel haar dan ook echt van harte aan.” Dennis (41 jaar)

“De behandeling was heel ontspannend, viel soms in slaap. Voelde wel dat ze drukpunten aan hield. En dat was precies goed; niet te hard en niet te zacht. Kwam ontspannen thuis.” Mariska (48 jaar)

“Mijn lichaam zat niet lekker, tuurlijk lockdown e.d. Kon niet aanwijzen waar het precies zat. Massage gedaan, Fysio gedaan, dat zijn toch twee uitersten. Dit zit er mooi tussen in en met aandacht voor de binnenkant van je lichaam. Heb na 2 behandelingen zeker het gevoel dat het helpt en voel mij stukken beter. Mara doet het rustig, met aandacht en met zorg voor je lichaam. Zeker aan te raden.” Dennis (46 jaar)

“Een bijzondere ervaring! Een uur in volledige rust en bewustwording van bepaalde plekken in je lichaam die extra aandacht vragen. Mara straalt rust en tevens een prettige energie uit dus ik voelde me volledig op mijn gemak tijdens haar behandeling. Inmiddels ben ik een ‘vaste klant’ die zeker blijft terugkomen.” Irma (60 jaar)

“Mara geeft haar behandelingen met veel aandacht. Hierdoor kon ik meteen erg goed ontspannen en weer meer contact krijgen met mijn lichaam. Haar kennis van het lichaam in combinatie met de geest is goed. Zo wist ze belangrijke thema’s al snel te benoemen bij mij. Ze zet je echt weer in je lijf en met beide voeten op de grond. Een aanrader dus!” Suzan (39 jaar)

“Sinds enige tijd krijg ik Shiatsu massages bij Mara. Mijn bedoeling was om 1 x te gaan,  om te  ervaren hoe het is omdat ik het niet kende.  Tijdens de eerste behandeling wist ik al dat ik dit vaker ging doen. Bij Mara voel ik mij erg op mijn gemak en heerlijk ontspannen. Nu kijk ik elke keer uit naar de volgende behandeling.” Lucia (66 jaar)

“Shiatsu van vriendelijke masseuse die voelbaar weet waar ze mee bezig is: zoeken naar energielijnen, masseren en zorgen dat er weer balans ontstaat bij onbalans. Behalve zeer ontspannende ervaring, ook ontladend na een uur Shiatsu. Na een drietal sessies voel ik me elke keer een stukje stabieler.” Mireille (62 jaar)

“Toen ik naar Mara ging voor een Shiatsu behandeling wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten. We hadden eerst een gesprekje en Mara stelde me een aantal vragen. Ik had niet speciaal een aandachtspunt maar ik vertelde haar dat ik in stressvolle periodes vaak last heb van mijn rug. Ze was heel rustig en had alle aandacht voor mij. Wat ik tijdens de behandeling merkte was dat ik erg ontspannen werd en na een tijdje kwamen er ook emoties los, er biggelde zelfs een traan over mijn wang. Mara vertelde dat dat kon gebeuren en dat dat prima was. De dagen erna voelde ik me rustig en ontspannen.” Madeleine (49 jaar)

“Via een vriend kwam ik bij Mara terecht. Ik heb genoten van de behandeling, waarbij ik helemaal ontspande. Mara heeft een prettige aanraking en fijn warme handen. Ze heeft een kalme benadering en ik wist me in goede handen. Een aanrader!” Margriet (33 jaar)

“Wat een heerlijk begin van de dag was dat. Mara is heel intuïtief. Haar zachte en warme handen brachten me in no-time compleet tot rust. Aanrader!” Serge (47 jaar)